Skip to main content

Pythagoras Base - osnovni modul

Pitagora je samostalna CAD+GIS aplikacija, dizajnirana da služi Vašim potrebama kao geometra ili inženjera. Bez obzira na to koliko su složeni Vaši planovi ili projekti, izrađuje sofisticirane crteže i proračune, kroz jednostavne operacije. Verzija 23 je urađena za 64bit računare sa znatno bržim radom prilikom obrade veće količine podataka.

Intuitivan crtež i programski alati

Čak i povremeni korisnik može da dostigne visok stepen produktivnosti sa Pitagorinim alatima. Inteligentno snepovanje, ukazivanje na geometrijske odnose i polja za unos podataka su samo neke od tehnika koje čine Pitagoru veoma produktivnom i lakom za korišćenje.

Napredna DWG i DXF kompatibilnost

Pitagora podržava industrijski standardne formate datoteka. Ona otvara i čuva crteže u Pitagorinom, DWG, DXF i ASCII formatu. Zahvaljujući Open Design Alliance Pitagora uvek može da otvara i čuva podatke u najnovijim DXF ili DWG formatima.

Rad sa 3D oblakom tačaka

Pitagora od verzije 14, se razvija za potrebe obrade 3D oblaka tačaka, klasifikacija, editovanje i vektorizacija.

Napravite simbole, stilove linija i obrasce

Pitagora rukuje najsloženijim simbolima, stilovima linija i šarama. Jednostavna mogućnost da se napravi sopstveni stil čiji elementi mogu da se dele sa drugim CAD programima ističe Pitagorinu kompatibilnost.

Uvoz georeferenciranih slika

Georeferencirane slike su novi standard formata slika. Pitagora ih uvozi i postavlja ih automatski na odgovarajuću lokaciju.

Izvoz u Google Earth

Priprema posla nikada nije bila lakša. U Pitagori samo izaberite objekte koje želite da izvezete u Google Earth i pritisnite dugme. Vaš projekat će biti prikazan u Google Earth-u na odgovarajućoj lokaciji.

Kreirajte sopstvene VBA makroe

Otvorenost izvornog koda omogućava korisnicima da kreiraju potprograme ili alatke za njihove osobene potrebe. Makroi se kreiraju pomoću: menija, alatki, operacija.

3D modul

Pythagoras 3D modul omogućuje korisniku rad na crtežu u režimu 3D, kroz 3D prozor. Ovde možete vršiti prikaz i obradu oblaka tačaka izradu pojednostavljenih 3D crteža, kroz veliki broj funkcija. 

Najnovije vesti

14 Maj 2024
FJD Trion V1t Nova tehnologija u kompaktnom kućištu FJD Trion V1 seri...
25 April 2024
FJD Trion V10i Jasan prikaz - Precizna merenja Uz integrisan sistem d...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2024. godina