Pythagoras GIS - modul za GIS

Pitagora nudi GIS modul koji omogućava korisnicima da kreiraju tematske mape izvodeći analize na GIS projektima. Kreiranje i popunjavanje baza, koje se mogu povezati sa bilo kojim CAD objektom, čine sve mogućim.

Pravljenje tematskih i prostornih karti

U skladu sa informacijama u bazi podataka ili atributima objekta korisnik može da napravi specifični pregled, koji vizuelno predstavlja odnos između podatka i objekta.

Detaljna analiza Vaših podataka

Pitagora vam daje mogućnost definisanja odnosa između podataka i objekata. Nakon uspostavljanja ovih odnosa moguće je vršiti pretragu objekata ili dobiti detaljni izveštaj.

Kompatibilnost sa SHAPE formatom

Omogućen je uvoz SHAPE datoteka, što kao rezultat daje crtež koji se sastoji od objekata povezanih sa podacima. GIS mape napravljene u Pitagori mogu biti izvežene kao SHAPE datoteke i uveženi u neko drugo GIS softversko rešenje.

GIS usluge

Pitagora vam pruža u potpunosti opremljen i personalizovan GIS sistem koji će uglavnom zadovoljiti vaše potrebe. Kada postoji potreba za nekom posebnom funkcijom, naš tim može analizirati vaše potrebe i proizvesti rešenje koje će se nesmetano uklopiti u vaš radni proces. Naš tim će izvršiti analizu, izradu, implementaciju i testiranje funkcije.

03 Decembar 2023
Instalacija Topcon Autopilot sistema - Kubota M7132 Za potrebe precizne polj...
27 Oktobar 2023
Poštovani,Obaveštavamo Vas da smo od oktobra 2023. godine zvanično postali za...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina