CAD+GIS PYTHAGORAS

Izašla je nova verzija Pythagoras 23 sofvera na engleskom jeziku, i dalje je dostupna verzija 16 na srpskom jeziku u ćiriličnoj i latiničnoj verziji

Jedan od najjednostavnih CAD+GIS programskih paketa na tržištu. Pythagoras 23 je dostupna na engleskom jeziku. Verzija 16 i niže su i dalje dostupne na srpskom jeziku u čiriličnoj i latiničnoj verziji. Trenutno dostupna verzija 23, omogućuje korisniku rad u 64-bitnim operativnim sistemima makismalno koristeći resurse hardvera.

Osim klasičnih modula za izradu geodetskih podloga, programski paket ima razvijen modul za projektovanje saobraćajnica, kao i modul za GIS, od verzije 15 se stalno razvija 3D modul za rad sa oblakom tačaka, koji omogućuje izdvajanje sadržaja iz oblaka tačaka i izradu pojedostavljenih CAD crteža kao nikada do sada.

CAD+GIS Pythagoras je dostupan u dve verzije:

  1. Pythagoras Professional (Omogućuje rad sa oblakom tačaka, izradu geodetskih podloga, računanje kubatura i profila)
  2. Pythagoras Full Option (Pythagoras Professional+Modul za GIS i modul za projektovanje saobraćajnica)
03 Decembar 2023
Instalacija Topcon Autopilot sistema - Kubota M7132 Za potrebe precizne polj...
27 Oktobar 2023
Poštovani,Obaveštavamo Vas da smo od oktobra 2023. godine zvanično postali za...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina