Skip to main content

GeoNet Inženjering d.o.o. je firma koja skoro dve decenije pruža usluge izvođenja geodetsko tehničkih radova, kao i izrade projektno tehničke dokumentacije.

Između ostalog:

 • izrada elaborata geodetskih radova za potrebe provođenja promena u bazi katastra nepokretnosti u postupku održavanja, kao i u postupku ozakonjenja objekata;
 • izrada elaborata geodetskih radova za promenu kulture i klase zemljišta;
 • izdavanje listova nepokretnosti;
 • podnošenje zahteva za izdavanje podataka iz baze podataka katastra nepokretnosti i katastra infrastrukture;
 • izrada katastarsko-topografskih podloga za potrebe projektovanja;
 • geodetsko osmatranje objekata nakon izgradnje;
 • geodetska osmatranje i kontrola u toku izgradnje objekata;
 • merenje i izravnanje geodetskih mreža.

Uz primenu savremenih tehnologija prikupljanja podataka, pružamo sve vrste usluga aerofotogrametrijskog snimanja i skeniranje površina savremenim UAV letelicama i LiDAR skenerima i izradu topografskih podloga i ortofoto plana.

Nudimo usluge izrade idejnih i glavnih projekata (saobraćajnice, saobraćajna signalizacija, vodovod i kanalizacija, toplovod, elektroistalacije i telekomunikaciona mreža).

 • Vršimo sva snimanja savremenom LiDAR tehnologijom iz vazduha.

  Tim iskusnih stručnjaka, uz veliko iskustvo primene LiDAR tehnologije za snimanje preko 200km dalekovoda, preko 150km saobraćajnica i preko 650 hektara površine, će brzo i efikasno odgovoriti na sve vaše potrebe.

 • Fotogrametrijsko snimanje fasada

  Vršimo fotogrametrijsko snimanje fasada zgrada, kulturno-istorijskih spomenika, građevinskih objekata.
  Bilo da je neophodno izvršiti precizna računanja površina ili je neophodno izvršiti detaljan inspekcijski nadzor, naš tim će adekvatno odgovoriti na sve vaše potrebe.

 • Uređenje zemljišne teritorije komasacijom

  Uspešno i u ugovorenom roku smo završili uređenje zemljišta komasacijom u 5 katastarskih opština sa površinom preko 30,000 hektara. Pri uređenju zemljišta komasacijom, osim sređivanja imovinsko pravnih odnosa, obnove katastarskog premera u građevinskom reonu, grupisanja poljoprivrednog zemljišta, vrši se i implementacija kapitalnih projekata u skladu sa prostorno planskim dokumentima, poput izdvajanja površine za industrijsku zonu, sprovođenje eksproprijacije za saobraćajnu obilaznicu i sl.
  Tim iskusnih stručnjaka stoji na raspolaganju za sve informacije i savete.

 • Geodetsko osmatranje objekata

  Vršimo geodetska osmatranja izgrađenih objekata i tla - oskultacije objekata.
  Kako bi se obezbedila izgradnja a kasnije i eskploataciuja objekta u skladu sa projektom i namenom, neophodno je tokom čitavog procesa izgradnje a kasnije i eksploatacije vršiti čitav niz merenja radi pravovremene detekcije svake nepravilnosti i deformacije.
  Naš tim stručnjaka će Vam pomoći da adekvatnim geodetskim projektom ili vršenjem samih merenja osigarate adekvatnu i dugotrajnu eksploataciju građevinskih objekata.

Srbija

GeoNet Inženjering doo poseduje rešenje broj 952-03-130/04-2 od 27.12.2006 za obavljanje svih stručnih geodetskih poslova iz Člana 4, Uredbe o uslovima za rad geodetske organizacije, izdato od strane Republičkog geodetskog zavoda.

Diplomirani inženjeri geodezije poseduju licence "Odgovorni projektant geodetskih radova" i "Odgovorni izvođač geodetskih radova", izdate od strane Inženjerske komore Srbije, kao i licencu Republičkog geodetskog zavoda.

Crna Gora

GeoNet Inženjering poseduje rešenje broj 02-2827/2 od 17.11.2006. za obavljanje poslova u oblastima državnog premera i katastra nepokretnosti i geodetskih radova kao i u inženjersko-tehničkim oblastima, izdato od strane Uprave za nekretnine Vlade Crne Gore.

Svi diplomirani inženjeri geodezije poseduju ovlašćenje za projektovanje i rukovođenje u oblastima državnog premera i katastra nepokretnosti i geodetskih radova kao i u inženjersko-tehničkim oblastima, izdato od strane Uprave za nekretnine Vlade Crne Gore.

Pošaljite upit

Najnovije vesti

14 Maj 2024
FJD Trion V1t Nova tehnologija u kompaktnom kućištu FJD Trion V1 seri...
25 April 2024
FJD Trion V10i Jasan prikaz - Precizna merenja Uz integrisan sistem d...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2024. godina