Distribucija i zastupništvo

GeoNet Inženjering d.o.o. je zastupnik i distributer japanske kompanije TOPCON za područje Srbije i Crne Gore, jednog od vodećih proizvođača geodetske i oftalmološke opreme.

GeoNet Inženjering d.o.o. je distributer geodetske opreme: geodetske totalne stanice, automatski i digitalni niveliri, GPS oprema i softver.

GeoNet Inženjering d.o.o. obezbeđuje isporuku opreme, obuku za rad sa opremom i što je najvažnije neprekidnu podršku korisnicima u toku celog dana bilo gde da se korisnik nalazi. Na stranici "Specijalna Ponuda" možete se informisati o popustima i specijalnim uslovima za nabavku geodetske opreme.

Takođe GeoNet Inženjering d.o.o. je zastupnik i distributer belgijske kompanije ADW Software za područje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. ADW Software se već više od 10 godina bavi razvojem programskog paketa Pythagoras za CAD i GIS pod Windows platformom. Pythagoras je jedini CAD alat koji je dizajniran i za IBM Macintosh računare.

GeoNet Inženjering se bavi isporukom, obukom korisnika za rad sa programom i obezbeđuje neprekidnu podršku korisnicima u toku celog dana.

26 Septembar 2022
Poštovani korisnici izaberite mogućnost i direktno izaberite i naručite UGC...
06 Septembar 2022
UGCS CORE CENOVNIK UgCS se mogu naručiti kao trajne licence i na vremenski p...
14 April 2022
GEONET INŽENJERING DOO je zastupnik Letonske kompanije SPH Engineering iz Rig...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: geonet@eunet.rs, office@geonet.rs 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. Izrada sajta Lazacom