Skip to main content

APACHE 6 MBES

Apache 6 USV je potpuno inovativno rešenje za 3D batimetrijska snimanja vodenih površina, obalnih konstrukcija, podvodnih arheoloških nalazišta ili olupina. Pokreće ga dvostruki sistem propelera koji ostvaruje konstantnu brzinu od 2.5 m/s.  Snimanje je potpuno automatizovano uz prethodnu pripremu plana misije ili je pak moguće upravljati USV jedinicom ručno do 2km udaljenosti.
Dodatno, uz standardni paket koji uključuje USV vozilo, single beam eho sonder i GNSS IMU senzor, Apache 6 USV je moguće opremiti NORBIT Multibeam senzorom i LiDAR skenerom.


Laka konstrukcija za veću mobilnost
Napravljen je od makromolekula oliseter karbona i kevlara i teži samo 15kg bez senzora. Ovakva konstrukcija omogućava da su dva operatera dovoljna za kompletnu pripremu i izvršavanja svih misija.

Napredni dizajn sa pomoćnim krilcima
Dizajniran tako da dva pomoćna krilca održavaju stabilan položaj i u najzahtevnijim okruženjima na brzim vodotokovima. Ukoliko je potrebno, dodatna krilca se mogu skinuti pri snimanju nekih uskih vodenih površina sa više površinskih prepreka.

Optimizovan za NORBIT Multibeam ES
Apache 6 je dizajniran tako da je prilagođen NORBIT iWBMSe, iWBMS i iWBMSh-STX seriji najnaprednijim sistemima za podvodno skeniranje tla do ugla od 210 stepeni.

14 Februar 2024
Promena načina korišćenja zemljišta GeoNet inženjering, geodeteska organ...
14 Februar 2024
Pythagoras CAD+GIS verzija 2024 Predstavljamo Vam novu verziju Pythagora...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina