Skip to main content

APACHE 3

CHCNAV APACHE 3 je prenosivo vozilo sa integrisanim single-beam eho sonderom za batimetrijska merenja jezera i reka. Glavna kontrolna jedinica Vam omogućava 4G povezanost sa USV jedinicomza izvešavanje misija jednostavno i bez lmita.
Kombinuje sistem dve GNSS jedinice i senzoraza naovđenje, stabilnog i pouzdanog održavanja dubine trupa i IMU jedinice koja će Vam omogućiti jednostavna merenja na lokacijama gde je neophodno proći i meriti ispod većih mostova i raznih prepreka. Uz motore za pokretanje do brzine od 5m/s, i tehnologije održavanja prave linije pri snimanju, omogućiće Vam lako i jednostavno snimanje kompletnih površina uz jednostavno planiranje misije i zadavanje svih neophodnih parametara pre samog početka snimanja.


Jedan operater
Uz napredan dizajn i izradu od makromolekula poliestera, karbona i kevlara, ostvarena je težina od samo 7kg, što omogućava samo jednom operateru  da pripremi i izvrši kompletan proces snimanja.

Integrisana IMU jedinica
Integracija GNSS i IMU senzora obezbeđuje preciznu 3D poziciju pri snimanju zahtevnih lokacija, bez obzira na trenutnu pokrivenost i dostupnost signala. Ovo će Vam omogućiti snimanje vodenih površina i pri prolasku ispod većih mostova ili sličnih prepreka za prijem signala. 

Izdržljiv sistem motora
Napredna tehnologija za dizajniranje rotacionog motora sa DC ubrizgavanjem, omogućava uštedu do 40% energije. Motor radi do 7,000 obrtaja u minuti, poseduje sistem titanijumske zaštite od udarca i zaštitu od korozije (do 1 meseca u slanoj vodi).

Apsolutna linerna tehnologija
Uz integrisan sistem visokog GNSS pozicioniranja i preciznog sistema za navođenje USV jedinice i dužine manje od 1 metra, idealan je za snimanje malih uskih kanala i plitkih reka.

14 Februar 2024
Promena načina korišćenja zemljišta GeoNet inženjering, geodeteska organ...
14 Februar 2024
Pythagoras CAD+GIS verzija 2024 Predstavljamo Vam novu verziju Pythagora...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina