Distribucija

Geodetska oprema - Geodetske totalne stanice

123
DS SERIJA

DS SERIJA

Motorizovana totalna stanica sa Xpointing tehnologijom. Xpointing tehnologija koristi napredne algoritme za automatsko praćenje prizme koji omogućavaju tačno čitanje ugla čak i u noćnim uslovima. Sa automatskom praćenjem sada nije potrebno da operater vizira ka prizmi, DS totalne stanice pronalaze centar prizme automatski. Može se koristiti i kao skener. Idealan je za sve geodetske i gradjevinske poslove.

detaljne informacije

ES SERIJA

ES SERIJA

Es serija totalih stanica je dizajnirana sa ciljem da iskoristi sve prednosti najnovije tehnologije upakovana u malom elegantnom dizajnu...

detaljne informacije

IS SERIJA

IS SERIJA

Robotizovana, motorizovane totalna stanica idealna za sve geodetske poslove.

detaljne informacije

123

Važno

TOPCON je jedan od vodećih proizvođača geodetske i oftalmološke opreme.

ADW Software se već više od 10 godina bavi razvojem programskih paketa za CAD i GIS, od 2011 osnovana je nova kompanija Pythagoras koja se bavi razvojem i distribucijom softvera CAD+GIS Pythagoras.

Web stranica "TOPCON na delu" vam obezbeđuje da vidite gde se i za koje aplikacije koristi oprema i softveri firme TOPCON, www.topconatwork.com

GARANCIJA za geodetsku opremu firme TOPCON je 12(dvanaest) meseci, a na rotacione lasere 5(pet) godina od dana isporuke. TOPCON nudi korisnicima nakon kupovine proizvoda mogućnost da dokupe dodatnih 12, 24 ili 36 meseci garantnog perioda, kao i kupovine podrške.