Distribucija

Geodetska oprema - BIM

LN-100

LN-100

Od samog početka dizajnirana je tako da bude najjednostavniji instrument za korišćenje na terenu. S’ obzirom da je razvijena na Topcon-ovom nasleđu najnaprednijih laserskih i robotizovanih tehnologija, a pritom je opremljena potpuno logičnim alatom i funkcijama, LN-100 predstavlja idealan instrument za sve vrste iskolčavanja na gradilištima, odnosno kombinaciju sa BIM (Building Information Modelling) terenskim aplikacijama.

detaljne informacije

Važno

TOPCON je jedan od vodećih proizvođača geodetske i oftalmološke opreme.

ADW Software se već više od 10 godina bavi razvojem programskih paketa za CAD i GIS, od 2011 osnovana je nova kompanija Pythagoras koja se bavi razvojem i distribucijom softvera CAD+GIS Pythagoras.

Web stranica "TOPCON na delu" vam obezbeđuje da vidite gde se i za koje aplikacije koristi oprema i softveri firme TOPCON, www.topconatwork.com

GARANCIJA za geodetsku opremu firme TOPCON je 12(dvanaest) meseci, a na rotacione lasere 5(pet) godina od dana isporuke. TOPCON nudi korisnicima nakon kupovine proizvoda mogućnost da dokupe dodatnih 12, 24 ili 36 meseci garantnog perioda, kao i kupovine podrške.