Distribucija

Geodetska oprema - Kontroleri

12
FC-336

FC-336

Novi FC-336 karakterišu najnaprednije funkcije ujedinjene u kompaktno ali veoma lako kućište.

detaljne informacije

FC 2600

FC 2600

FC 2600 je najveći kontroler u Topcon-ovoj ponudi. Pogodan je za upravljanje robotizovanim totalnim stanicama zbog svoje alfanumeričke tastature koja ima veliki razmak između tastera pa je i sa rukavicama lak za upotrebu.

detaljne informacije

TESLA

TESLA

Tesla kontroler je idealan za sakupljanje podataka sa terena. Veličina je dosta veća nego standardni kontroleri ali praktičniji nego tablet uređaji. Ergonomski odnos između ekrana na dodir i kontrolera je savršena. Ekran se može jednostavno podesiti da bude vertikalan i horizontalan jednim tasterom. Tesla kontoler je otporan na vodu i prašinu, kućište je napravljeno od legure magnezijuma koje je lako i snažno i može da izdrži u najzahtevnijim uslovima.Dve zamenljive baterije pružaju do 16 sati a

detaljne informacije

12

Važno

TOPCON je jedan od vodećih proizvođača geodetske i oftalmološke opreme.

ADW Software se već više od 10 godina bavi razvojem programskih paketa za CAD i GIS, od 2011 osnovana je nova kompanija Pythagoras koja se bavi razvojem i distribucijom softvera CAD+GIS Pythagoras.

Web stranica "TOPCON na delu" vam obezbeđuje da vidite gde se i za koje aplikacije koristi oprema i softveri firme TOPCON, www.topconatwork.com

GARANCIJA za geodetsku opremu firme TOPCON je 12(dvanaest) meseci, a na rotacione lasere 5(pet) godina od dana isporuke. TOPCON nudi korisnicima nakon kupovine proizvoda mogućnost da dokupe dodatnih 12, 24 ili 36 meseci garantnog perioda, kao i kupovine podrške.